acupunctuur Breda

Over ons

Drs. G. Wei ( Behandelaar – aangesloten bij Zhong )

Drs. G. Wei, de eigenaar  van Chinatuur Acupunctuur Kliniek in Breda, is in augustus 2017 haar eigen kliniek begonnen met een grote passie voor  Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Zij heeft haar studie Acupunctuur in China en in Nederland gevolgd en is in 2017 gepromoveerd (Ph.D.) op het onderwerp Acupunctuur aan de Nanjing Universiteit voor TCG in China. Zij volgt regelmatig trainingen en neemt deel aan workshops aan de Nanjing Universiteit voor TCG. Zij is in het bezit van het diploma Westerse Geneeskunde behaald aan de Qing-Bai Academie in Nederland.

Zij heeft gewerkt als specialist van TCG aan de befaamde kliniek en apotheek Beijing Tong Ren Tang van China. Tevens is zij als wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Nederlands Instituut van Fuci Acupunctuur.

De heer P. Gao ( Praktijk assistent )

De heer P. Gao is fysiotherapeut met een Traditionele Chinese Geneeskundige achtergrond. Hij is afgestudeerd in TCG aan de Shandong Universiteit voor TCG in China. Hij heeft het diploma fysiotherapie behaald aan de Universiteit van Groningen. In 2017 volgt hij de master opleiding van Geriatric Physiotherapist aan de Avans Hogeschool in Breda.

Hij heeft een lange werkervaring als geїntegreerd fysiotherapeut/TCG specialist  in Beijing Tong Ren Tang. Tevens is hij de gast-docent bij de Avans Hogeschool in Breda.